Compania Gecsat vinde si comercializeaza placi semirigide, vata de sticla, polistiren expandat la preturi avantajoase,acoperisuri si masarde, plafoane si intradosuri, fatade ventilate pereti despartitori pereti exteriori,saltele rulate si comprimate din vata minerala de sticla WOOLTHERM ECO, utilizate pentru orice tip de izolatie termica

Compania Gecsat vinde si comercializeaza placi semirigide, vata de sticla, polistiren expandat,acoperisuri si masarde, plafoane si intradosuri, fatade ventilate pereti despartitori pereti exteriorisaltele rulate si comprimate din vata minerala de sticla WOOLTHERM ECO, utilizate pentru orice tip de izolatie termica
Ne puteti contacta la contact@gecsat.ro sau 0265.441.150, 0744.797.771, 0740.115.312

Despre noi 

Existăm de aproape 100 de ani în industria sticlei din lume

Începutul a fost în 1918 când prin politica  de stimulare  a investiţiilor în industrie, se înfiinţează „Fabrica de Sticlă Ardeleana“, societate anonimă Română de Diciosânmărtin, actualul Târnăveni, condusă de un grup restrâns de acţionari cu capital de 1 milion lei.

În anul 1929 a început producţia de geamuri trase prin procedeul Fourcault.

De-a lungul anilor aici s-au fabricat foarte multe produse din sticlă, cum ar fi: butelii, sticle pentru băuturi, vată de sticlă, geamuri armate, geamuri ornamentale, vase din sticlă termorezistentă, oglinzi, ecrane de protecţie pentru televizoare, parbrize pentru maşini, profile „U“ din sticlă colorată pentru luminatoare, dale industriale din bazalt topit şi recristalizat, borcane, ceramică vitrificată etc.

În anul 1991 compania devine Gecsat SA  şi se constituie ca societate comercială pe acţiuni, privatizându-se apoi în anul 1995 prin cumpărarea întregului pachet de acţiuni de la statul român. Capitalul societăţii este integral privat, 100% românesc.

În anul 2006 s-a pus în funcţiune linia de producţie a polistirenului expandat şi linia de producţie a mortarelor uscate pe bază de nisip de quartz, în special pentru termosistem.

Sistemul de termoizolare termică compus din cele două produse a fost denumit GecsaTherm®.  Având în vedere succesul pe piaţa materialelor termoizolatoare şi creşterea rapidă a cererii materialelor de termo şi fonoizolaţie în anul 2007 a început investiţia într-o linie modernă de producţie a vatei minerale de sticlă. Această linie s-a finalizat la  începutul anului 2009 şi a început producţia în luna martie 2009.

Am fost primii în Europa de Est care am produs vată de sticlă

Tradiţia fabricării vatei minerale de sticlă a început acum peste 70 de ani, pe platforma societăţii noastre producându-se pentru prima dată în România acest material la doar câţiva ani după descoperirea acestui procedeu în Statele Unite ale Americii.

despre_1 despre_3 despre_2
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien