Compania Gecsat vinde si comercializeaza placi semirigide, vata de sticla, polistiren expandat la preturi avantajoase,acoperisuri si masarde, plafoane si intradosuri, fatade ventilate pereti despartitori pereti exteriori,saltele rulate si comprimate din vata minerala de sticla WOOLTHERM ECO, utilizate pentru orice tip de izolatie termica

Compania Gecsat vinde si comercializeaza placi semirigide, vata de sticla, polistiren expandat,acoperisuri si masarde, plafoane si intradosuri, fatade ventilate pereti despartitori pereti exteriorisaltele rulate si comprimate din vata minerala de sticla WOOLTHERM ECO, utilizate pentru orice tip de izolatie termica
Ne puteti contacta la contact@gecsat.ro sau 0265.441.150, 0744.797.771, 0740.115.312

Plăci semirigide din vată minerală 

Plăcile semirigide din vată minerală Gecsatherm® VPG sunt destinate lucrărilor de izolare termică și fonică a pereților interiori, exteriori, fațadelor ventilate și acoperișurilor înclinate.

VPG
Plăci semirigide din vată minerală

Produsul cel mai versatil din gamă și cu cele mai multe aplicații.
Se utilizează pentru izolarea termică și fonică a pereților interiori, exteriori, planșeelor circulabile, tavanelor și mansardelor.

VPG ALU
Plăci semirigide din vată minerală cașerate cu aluminiu

Produs utilizat pentru izolarea termică și fonică a pereților sau planșeelor exterioare. Se montează cu folia de aluminiu spre interior pentru creerea unei bariere de vapori și a efectului de termos.

VPG CS
Plăci semirigide din vată minerală cașerate cu împâslitură din fibră de sticlă.

Produs special creat pentru izolarea termică și fonică a fațadelor ventilate și a tavanelor suspendate. Împăslitura de fibră de sticlă ajută la creșterea izolației fonice și împiedică smulgerea fibrelor minerale în timp la fațadele ventilate datorită efectului de horn creat în spațiul dintre acestea și placarea exterioară.

Plăcile semirigide din vată minerală de sticlă Gecsatherm® VPG sunt compuse din fibre minerale anorganice legate între ele cu rășină polimerizată, pentru a forma o saltea omogenă, de densitate mare, cu proprietăți mecanice deosebite.

Datorită sistemului special de distribuție a fibrelor și a liantului, se comportă foarte bine la izolațiile pe verticală ceea ce le recomandă pentru izolarea termică și fonică a pereților de compartimentare, pereților exteriori, fațadelor ventilate, acoperișurilor înclinate și a mansardelor.

Având o structură solidă și omogenă, plăcile semirigide din vată minerală Gecsatherm® VPG prezintă următoarele avantaje:

  • - înaltă performanță de izolație termică
  • - clasa B de absorbție acustică
  • - clasa A1 de protecție la foc
  • - nu se destramă în timp
  • - nu se tasează în timp
  • - foarte ușor de instalat
  • - foarte ușor de manipulat
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien