Compania Gecsat vinde si comercializeaza placi semirigide, vata de sticla, polistiren expandat la preturi avantajoase,acoperisuri si masarde, plafoane si intradosuri, fatade ventilate pereti despartitori pereti exteriori,saltele rulate si comprimate din vata minerala de sticla WOOLTHERM ECO, utilizate pentru orice tip de izolatie termica

Compania Gecsat vinde si comercializeaza placi semirigide, vata de sticla, polistiren expandat,acoperisuri si masarde, plafoane si intradosuri, fatade ventilate pereti despartitori pereti exteriorisaltele rulate si comprimate din vata minerala de sticla WOOLTHERM ECO, utilizate pentru orice tip de izolatie termica
Ne puteti contacta la contact@gecsat.ro sau 0265.441.150, 0744.797.771, 0740.115.312

Vata minerală de sticlă este un produs de origine naturală 

Vata de sticlă produsă de noi se naște folosind o parte importantă de materie prima reciclând sticla din mediu ambient iar cealaltă parte importantă este nisipul de quartz, materie primă existentă practic în cantități nelimitate.

Nisipul este produsul final al degradării rocilor. Se generează în fiecare an mai mult nisip în acest mod decât consumă omul și de aceea această materie primă se poate considera regenerabilă.

Tehnologia de ultimă generație folosită pentru producție permite obținerea unei vate minerale de sticlă optimizată pentru o multitudine de aplicații. Compoziția chimică a materiilor prime introduse în cuptorul de topire sunt selecționate atent și controlate pe tot parcursul procesului de producție până la obținerea topiturii de o vâscozitate care permite executarea procesului de fibrizare corect și un produs finit inert, stabil în timp și în totalitate liber de material nefibrat.

Produsele din vată minerală de sticlă GecsaTherm® conțin în medie 95% fibre de sticlă și 5% rășină, uleiuri minerale și alți aditivi pentru produsele hidroforbizate.

Rezultatul acestui proces de producție este o serie de produse din vată minerală de sticlă sub formă de role de cea mai înaltă calitate și performațe.

Produsele din vată minerală de sticlă GecsaTherm® sunt produse ecologice. Consumul de materiale și de energie necesare pentru producția vatei minerale de sticlă este foarte redus.

Apele de proces sunt reciclate, gazele emise la procesul de fibrare sunt filtrate și spălate anterior eliberării in mediu ambient. Dintr-un m3 de materie prima se obțin 150 m3 vată minerală de sticlă. 1 tonă de vată minerală de sticlă GecsaTherm® utilizată ajută la salvarea a 8 tone de CO2 care ar fi eliminate în atmosferă.

Utilizând vata minerală de sticlă la izolații necesarul de căldură se reduce drastic datorită reducerii pierderilor termice ducând la reducerea nevoii de combustibili solizi pentru obținerea acestei călduri. Același considerent este valabil și vara în cazul aerului condiționat.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien